S A I G O N

  • 23.02.2015 19:18Når vi kom til Vietnam var de akkurat i gang med feiringen av Tết - vietnamesisk nyttår. Denne feiringen kan vare i opptil to uker, og er den eneste tiden på året vietnameserne har felles ferie. Det aller meste av butikker og markeder er derfor stengt. En liiiten blemme for oss som hadde sett frem til shopping i Ho Chi Minh City, men men. Vi sparte penger på shopping (og brukte de på noe annet i stedet), samtidig som vi fikk med oss litt av hva de lokale driver med på fritida. Oppdaget at selfies med fine ting i bakgrunnen var stor del av feiringen, og jeg kastet meg selvfølgelig på bølgen. Happy New Year!

LIFE IS A BEACH

  • 23.02.2015 18:30

Otres 1, Otres 2, Sokha beach og Victory beach - noen av Sihanoukvilles mange perler.

Navutu Dreams

  • 15.02.2015 17:53Bilder sier mer enn tusen ord. Vi betalte 8 dollar for å bruke bassengområdet en hel dag, samt delta på en yogatime etter solnedgang. CHILL! Men så må det kanskje nevnes at vi brukte en mye større sum på spaet der - 130 minutters "Lady in paradise". Body wrap, oljemassasje og facial treatment. Et deilig avbrekk fra bylivet i Siem Reap.

Angkor Wat

  • 14.02.2015 04:50 

Angkor Wat 

Angkor Thom - Bayon

 

Banteay Srey 

East Mebon

 

Ta Phrom

Vi brukte to dager på å se på templer i Angkor, men fikk ikke på langt nær sett alt. Har tatt hundrevis av bilder, og skulle gjerne lagt ut mange flere. Utrolig spennende å se! Bildene når ikke opp til virkeligheten i de hele tatt. Så store bygg, og så enormt mye detaljer på hver en minste stein. Ikke alle templene har holdt seg like godt, men Angkor Wat og Banteay Srey hadde fortsatt tydelige detaljer. Ta Prohm var også veldig spesielt, da naturen bare har tatt helt over tempelet. Store trær med helt enorme røtter som kveilet seg rundt tempelveggene. 

Siem Reap - Kambodsja

  • 13.02.2015 13:12

I forrige uke reiste vi med fly fra Bangkok til Siem Reap i Kambodsja. Vi kjøpte visum på flyplassen, og ble plukket opp der av eieren av gjestehuset vi skulle bo på - en superhyggelig britisk mann, som eide huset sammen med sin thailandske(?) kone. På veien til gjestehuset ga han oss masse tips om hva vi skulle holde oss unna, og hva vi burde se. Rommet vi fikk var rent og fint, og vaskedamene brettet håndkleene i en ny formasjon hver dag - alt fra svaner til blomster!


- Patrick, eieren av gjestehuset, på tur med hunden sin. Flott fyr!Gjennom gjestehuset fikset vi oss en privat Tuk Tuk-sjåfør. Han kjørte oss til og fra templene i Angkor, ventet på oss, hadde med kaldt vann til oss og fortalte om Kambodsjas historie og historien bak templene. Han satt på mye kunnskap, og boblet nesten over av entusiasme. Fikk dessverre ikke med oss hva han het, så har gitt han kallenavnet "Lucky" pga. scooterhjelmen.


- Vi stortrivdes i Siem Reap. Masse god mat og drikke. Her benyttet vi anledingen til å ta oss noen avbrekk fra nudler og sitrongress (virker som ALT av lokal mat her inneholder sitrongress), og stakk innom både Mexico og Italia. Nam! 


- Siem Reap var også fylt med sjarmerende markeder. Her er det en opplevelse i seg selv å bare gå og se seg rundt!

FULL MOON PARTY

  • 07.02.2015 20:16 Full Moon Party - Haadrin Beach - Koh Phangan

COCONUT BEACH

  • 07.02.2015 14:21Den siste øya vi bodde på i Thailand var Koh Phangan. Øya er nok mest kjent for Full Moon party, men vi innså fort at den hadde mye mye mer å by på. Vi bodde helt nord, mens festen foregikk i sør. I Nord var det rolig og idyllisk. Den fineste stranden så langt i Thailand var Coconut Beach - turkist hav og myk sand. På stranda bodde det dessuten en stor feit gris, som egentlig bare sov, spiste og chilla på stranda - en skikkelig heldiggris!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

BENEDICTE STORØ, 25 år fra Salangen. Følg meg når jeg reiser rundt i Asia, og jobber med løver i Zimbabwe.


benedicte.storoe@gmail.com


hits