Siem Reap - Kambodsja

  • 13.02.2015 13:12

I forrige uke reiste vi med fly fra Bangkok til Siem Reap i Kambodsja. Vi kjøpte visum på flyplassen, og ble plukket opp der av eieren av gjestehuset vi skulle bo på - en superhyggelig britisk mann, som eide huset sammen med sin thailandske(?) kone. På veien til gjestehuset ga han oss masse tips om hva vi skulle holde oss unna, og hva vi burde se. Rommet vi fikk var rent og fint, og vaskedamene brettet håndkleene i en ny formasjon hver dag - alt fra svaner til blomster!


- Patrick, eieren av gjestehuset, på tur med hunden sin. Flott fyr!Gjennom gjestehuset fikset vi oss en privat Tuk Tuk-sjåfør. Han kjørte oss til og fra templene i Angkor, ventet på oss, hadde med kaldt vann til oss og fortalte om Kambodsjas historie og historien bak templene. Han satt på mye kunnskap, og boblet nesten over av entusiasme. Fikk dessverre ikke med oss hva han het, så har gitt han kallenavnet "Lucky" pga. scooterhjelmen.


- Vi stortrivdes i Siem Reap. Masse god mat og drikke. Her benyttet vi anledingen til å ta oss noen avbrekk fra nudler og sitrongress (virker som ALT av lokal mat her inneholder sitrongress), og stakk innom både Mexico og Italia. Nam! 


- Siem Reap var også fylt med sjarmerende markeder. Her er det en opplevelse i seg selv å bare gå og se seg rundt!


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

BENEDICTE STORØ, 25 år fra Salangen. Følg meg når jeg reiser rundt i Asia, og jobber med løver i Zimbabwe.


benedicte.storoe@gmail.com


hits